BESPAREN OP BEDRIJFSHUISVESTING

De vastgoedmarkt biedt huurders van zakelijk vastgoed regelmatig de mogelijkheid om aanzienlijke besparingen op huurlasten te realiseren. Veel huurders zijn zich daar niet, of onvoldoende, van bewust.

 

Dit geldt niet alleen voor bedrijven die voornemens zijn om te verhuizen. Ook een onderneming die de huurovereenkomst binnen 1 á 2 jaar kan opzeggen, heeft vaak de mogelijkheid om met de verhuurder nieuwe en betere huurcondities uit te onderhandelen.

 

Besparingen van 18 tot 35 procent op de huidige huurlasten zijn geen uitzondering. Verhuurders zijn  vaak bereid om zittende huurders tegemoet te komen in de huurcondities bij een verlenging van de huurtermijn. Onder andere met een lagere huur, een huurvrije periode en betere huurvoorwaarden. Deze betere huurcondities kunnen vaak al ingaan alvorens een huurperiode afloopt.

 

Voor veel huurders hebben wij middels heronderhandelingen aanzienlijke besparingen op de huurlasten kunnen realiseren. StSt Vastgoedadviseurs treedt alleen op voor huurders van commercieel vastgoed. Dus, in tegenstelling tot de reguliere bedrijfsmakelaars, nooit voor verhuurders. Door deze onafhankelijke positie kunnen wij optimaal de huurcondities voor onze opdrachtgevers uitonderhandelen en substantiële besparingen realiseren.

 

Maak nu een afspraak en ontdek wat bespaard kan worden op uw huur.

 

Wij analyseren kosteloos uw situatie en de besparingsmogelijkheden. Bij een eventueel volgend heronderhandelingstraject, zijn onze kosten 100% afhankelijk van de voor uw organisatie gerealiseerde besparing. No cure no pay dus!