TARIEVEN

Veel makelaars werken met een vast percentage van de huur- of koopsom als courtage. Dus hoe hoger de huur- of koopsom hoe hoger de vergoeding die u verschuldigd bent. Wij doen dat natuurlijk niet. Ons belang is immers om voor u bij de aanhuur of aankoop van bedrijfshuisvesting de meest scherpe huur- of koopsom te realiseren. Daarnaast zijn de door ons te besteden tijd en te verrichten werkzaamheden niet altijd afhankelijk van de "omvang" van een transactie.

 

Daarnaast is geen opdracht voor ons te klein of te groot. In iedere opdracht zit voor ons immers weer een mooie uitdaging. 

 

Wij maken voor u een offerte specifiek toegesneden op uw situatie. Een heldere opdrachtformulering is het begin van een succesvolle samenwerking.

 

De kosten kunnen al naar gelang de werkzaamheden gebaseerd zijn op een uurtarief, een vast bedrag, een resultaatsafhankelijke beloning of een combinatie daarvan. Bij heronderhandelingen van bestaande huurovereenkomsten werken wij op basis van een resultaatsafhankelijke beloning en "no cure-no pay".

 

Ook onze tarieven voor taxaties zijn zonder meer scherp. 

 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw taxatie of vastgoedvraagstuk.